לאה כהן תרפיסטית

תרפיסטית בתחום התנועה וקוגניציה

פיזי – רגשי – קוגנטיבי

054-225-4303

לאה כהן – תרפיה בתנועה ובקוגניציה לגיל השלישי

שמי לאה כהן, תרפיסטית מוסמכת בתחום התנועה והקוגניציה, בעלת תואר ראשון בפסיכולוגיה ומדעי ההתנהגות ותואר שני בפסיכולוגיית ארגונים, ייעוץ ופיתוח. אני מתמחה בעבודה עם בני הגיל השלישי ומאמינה בחשיבות החיבור בין הגוף לנפש לתהליך שיקום איכותי ומעצים.

מה אני מציעה:

  • תנועה מותאמת אישית: תרגילים שמטרתם שיקום הגוף תוך דגש על סיבולת לב-ריאה, שיווי משקל, קואורדינציה, גמישות ומתיחות.
  • עבודה על קוגניציה: שיפור יכולות דיבור, קריאה וכתיבה, טיפול בבעיות זיכרון לטווח קרוב ורחוק, עיבוד רגשות, הכלת מציאות חדשה והתמצאות בסביבה טכנולוגית מתפתחת.

אני מגיעה עד לבית הלקוח, ויחד אנו יוצרים חוויה רגשית ופיזית משמעותית, המשלבת בין עבודה מעמיקה לבין חוויה מהנה וייחודית.
מטרתי היא לעזור לכל לקוח ולקוחה לשפר את איכות חייהם ולחוות תחושת מסוגלות מחודשת.

אני כאן בשבילכם – ליצור תנועה, להחזיר איזון, ולחזק את הגוף והנפש.

הורים לילדים מגילאי 5 עד 25 פונים אליי ומבקשים את עזרתי בהעצמת היכולות של הילד או שיוף וחידוד יכולות שזקוקות לדחיפה.
למשל- אמא אחת מאוד רצתה שאלמד את הילד שלה על הרצף אנגלית, זה מורכב ושונה מילד רגיל ומצריך לימוד אחר.
דוגמא נוספת, אמא שרוצה שאעבוד עם הילד יותר על התנועות והיכולות הפיזיות שלו.
יותר התמצאות בסביבה, יצירת קשרים חברתיים, תקשורת טובה יותר בבית הספר, חברים, שאר הסביבה.

  • ילדים להורים מבוגרים,
    מבינים שההורים שיצאו לפרישה סביבות גיל 67 , חווים בדידות לאחר שהם נחשפים בצורה מינורית לאנשים חדשים או לסביבה שבחוץ. זה יכול לקרות בשל מחלה או פרישה לפנסיה או סיבות אחרות.
    הרבה מהם לא יודעים לבנות לו”ז כך שיוצא שרוב היום הם רובצים בביתם ונמצאים ללא תנועה רוב היום. זה חמור!
    המוח לא עובד וגם הגוף לא,
    מה שגורם למבוגרים להתנוון, לאבד יכולות תנועתיות, מוטוריות וקוגנטיביות!
    אם הם קיבלו מחלה אדרבא- אין להם חשק לדבר עם העולם החיצון והדיכאון משתלט.
    זה כבר מצריך טיפול תרופתי הכולל טיפול רגשי בו אנו עובדים על קבלת המחלה ולמנוע החמרה על ידי תנועה ופעילות של המוח.
  • נפגעי טראומה מגיעים עם חרדות, קושי נפשי ופיזי בסביבה השגרתית, קושי בהתנהלות רגילה .
    טראומה יכולה להתפתח בעקבות פרידה מבן /בת זוג, מוות של אחד מבני הזוג, עקב מחלה , מעבר דירה , שינוי בעבודה או פיטורים ואף יציאה לפנסיה ועוד ועוד שלל גורמים.
    סביבה שאינה תומכת יכולה אף להעצים טראומה !
    מטרתי בנושא הטראומות הינה סיוע, הקשבה, תמיכה, עידוד וקידום המשך חיים נורמטיבים ללא הפרעות .

ימים א'-ה': 11:00 – 21:00

ימי ו' וערבי חג: 10:00 – 16:00

בלעדי לדרום ליין

רוצים לשמוע על מבצעים?

נרשמים אלינו וזוכים לשמוע על מבצעים והנחות שתוכלו למצוא רק אצלנו

דילוג לתוכן