השתלמות מעשירה למאמני מחלקת הכדורגל בערד

השתלמות מעשירה למאמני מחלקת הכדורגל בערד – בהובלת אבי כהן והצוות המקצועי של נבחרות ישראל

בשבוע שעבר, עברו מאמני מחלקת הכדורגל של ערד השתלמות מעמיקה ומעשירה, בהובלתו של אבי כהן, המנהל המקצועי של המועדון, ובהדרכת הצוות המקצועי של נבחרות ישראל בכדורגל. מטרת ההשתלמות הייתה להעניק למאמנים כלים מתקדמים ושיטות חדשות לשיפור האימונים והכשרת השחקנים הצעירים, תוך התמקדות בפיתוח אישי וקבוצתי.

בין חברי הצוות שהעבירו את ההשתלמות היו יוסי קקון, מאמן כושר נבחרות ישראל, שחלק עם המאמנים את גישותיו בתחום הכושר הגופני והכנת שחקנים לעמידה במצבים תחרותיים. חיים כהן, איש צוות נבחרות ישראל ובכיר במחלקות הנוער, הביא עמו ידע נרחב ופרספקטיבות חדשות על הדרכת שחקנים צעירים, ושיתף את המשתתפים בניסיון הרב שצבר לאורך השנים. שרון אביטן, מנהל פרויקט הפיתוח בהתאחדות לכדורגל, הוסיף ממד אסטרטגי חשוב, כשהוא מציג את תכניות הפיתוח המובילות כיום בתחום הכדורגל הישראלי.

ההשתלמות לא רק העשירה את המאמנים בידע חדש, אלא גם חיזקה את הקשר בין מחלקת הכדורגל של ערד להתאחדות לכדורגל ולנבחרות ישראל. שיתוף הפעולה הזה מבטיח עתיד טוב יותר לשחקנים הצעירים של המועדון, תוך מתן דגש על פיתוח היכולות האישיות שלהם ושיפור הישגי הקבוצות.

אנחנו מאחלים הצלחה רבה לקבוצות הנערים והילדים של ערד בשנת המשחקים הנוכחית, ובטוחים כי הכלים החדשים שרכשו המאמנים יסייעו להצלחה על המגרש ומחוצה לו.

מזמינים אתכם, הקהל הנאמן, לבוא ולתמוך במשחקי הבית! נוכחותכם ביציעים היא חלק בלתי נפרד מהאנרגיה שמניעה את השחקנים שלנו ומביאה אותם לשאוף גבוה יותר. בואו להיות חלק מהמסע ולהרים את הקבוצות שלנו לעוד ניצחונות גדולים! ⚽️

Facebook
אנו עושים את מירב המאמצים להביא לך את המידע המדויק, במידה ומצאתם טעות אנא פנו אלינו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

בלעדי לדרום ליין

רוצים לשמוע על מבצעים?

נרשמים אלינו וזוכים לשמוע על מבצעים והנחות שתוכלו למצוא רק אצלנו

דילוג לתוכן